Inför Akropolis IF – Nyköping BIS

Screen Shot 2017-05-07 at 10.53.11

Akropolis är på jakt efter sin andra raka seger när man ställs mot Nyköping BIS idag på Spånga IP. 

Hemmalaget kommer från en viktig trepoängare, då man vann förra veckans bortamatch mot Enskede IK. Spelet fungerade väldigt bra och man kom till en hel del bra lägen offensivt. Med andra ord ett rejält fall framåt för Akropolis som vill fortsätta på den fina trenden även under dagens match.

Akropolis får återigen klara sig utan Viktor Söderström, Maldin Ymeraj och Viktor Strand på grund av skador. Trion väntas bli spelklara inom kort och avstår därför dagens match av säkerhetsskäl. En positiv nyhet är att Dimitrios Giantsis (som missade hela förra säsongen på grund av skada) är för första gången i år uttagen till en tävlingsmatch.

Konstantinos Panagopoulos har tillsammans med assisterande tränaren Johan Blomberg, tagit ut följande 19-mannatrupp till morgondagens match: (Ytterligare en spelare kommer att lämnas utanför matchtruppen innan matchstart). 

Målvakter

22. Simon Lundgren

30. Filip Anger

1. Sebastian Larsson

Försvarare

3. Alex Simovski

4. Makis Gezos

5. Sebastian Ludzik

6. Marcus Haglind-Sangré

13. Iakovos Izountouemoi

Mittfältare

14. Carl Johan Ågren 

10. Eyasu Alemayehu

21. Adhavan Rajamohan

23. Atosh Elmi

25. Karl Cunningham

16. Sakis Papadopoulos

Anfallare

8. Konstantinos Stavrothanasopoulos

12. Nicklas Lindkvist

9. Nikola Vasic

19. Dimitrios Giantsis

11. Alagie Sosseh

Matchstart klockan 16:00 idag på Spånga IP! 

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

georgiosgultidis@gmail.com

+46 (0) 76 948 01 36