Ta del av information om vår förening Herrlagets sida med spelare, tränarstab, spelschema m.m. Allt om Akropolis Ungdomsakademin Akropolis digitala nyhetsarkiv Information om vår marknadsplan och presentation av våra samarbetspartners Kontaktinformation till föreningen Tillbaka till startsidan
Startsida » Arenan och biljetter

Biljetter och årskort
Intäkter från biljettförsäljning är alltid ett stort tillskott för en indrottsförening, så även för Akropolis. Vår förening säljer biljetter till alla hemmamatcher för serie- och cupspel, det vill säga för spel i Division 1 Norra, Svenska Cupen samt Stockholms Cupen.

Matchbiljetter
Enskilda matchbiljetter kan enbart köpas vid entrén, tidigast en halvtimme innan matchstart. Vi har dessvärre ingen möjlighet att ta betalt med kort. Barn och ungdomar under 15 år kommer in gratis med medföljande betalande vuxen.

Parkeringsinformation
Spånga idrottsplats har en egen parkeringsplats och gällande parkeringsregler finns utmärkta vid betalningsautomaterna.

Ordningsregler
För allas trivsel på Akropolis hemmamatcher samt för er individuella säkerhet, ber vi er att följa föreningens ordningsregler som är enligt nedanstående. Observera att bryta mot våra regler kan medföra muntlig varning, avvisning eller avlägsnande från arenan, polisanmälan eller beslut om besöksförbud upp till två år. Samtliga åskådare är skyldiga att på anmodan underkasta sig visitation. Till arenan är det förbjudet att medföra och använda farliga föremål, pyrotekniska effekter, alkohol, glasflaskor och flaggpinnar andra en så kallade WP plast. Den som är berusad kan nekas inträde, även om giltig biljett uppvisas.

Den som bär klädesplagg, banderoller och/eller flaggor samt andra föremål med kränkande och/eller rasistiska texter och symboler på klädesplagg och flaggor kommer att nekas tillträde till arenan. Inga obehöriga får beträda spelplanen (innaför avspärrningar) vid något tillfälle. Ingen försäljning eller utdelning av tjänster och/eller produkter får ske i arenan utan skriftligt tillstånd från föreningens styrelse.

För mer detaljerade ordningsregler hänvisar Akropolis er till SvFF:s regler för matchgenomförande. Dessa finner ni på förbundets officiella hemsida.

Arenan
Herrlagets primära hemmaplan är Spånga Idrottsplats som återfinns i vackra Spångadalen. Anläggningen har en fotbollsplan med godkända mått enligt SvFF för spel i Division 1 och har naturgräs.

Till anläggningen tillkommer en enplansbyggnad som rymmer flera omklädningsrum för fotbollslag, omklädningsrum för domare, materialförråd, allmänna toaletter samt kiosk. Till den byggnaden tillkommer föreningens externa grillkiosk.

Anläggningen har en läktare på västra långsidan som rymmer 750 personer fördelade på flera rader.

© Akropolis Idrottsförening - Grundad i kungliga hufvudstaden 1968
Ännu en exklusiv hemsida av Red Maple Company