Ta del av information om vår förening Herrlagets sida med spelare, tränarstab, spelschema m.m. Allt om Akropolis Ungdomsakademin Akropolis digitala nyhetsarkiv Information om vår marknadsplan och presentation av våra samarbetspartners Kontaktinformation till föreningen Tillbaka till startsidan
Startsida » Arenan och biljetter

Biljetter och årskort
Intäkter från biljettförsäljning är alltid ett stort tillskott för en indrottsförening, så även för Akropolis. Vår förening säljer biljetter till alla hemmamatcher för serie- och cupspel, det vill säga för spel i Division 2 Norra Svealand, Svenska Cupen samt Stockholms Cupen. Genom att köpa biljetter, enskilda eller årskort, bidrar du aktivt i föreningens ekonomi.

Matchbiljetter
Enskilda matchbiljetter kan enbart köpas vid entrén, tidigast en halvtimme innan matchstart. Biljetterna kostar 80 kronor för vuxna och pensionärer. Barn och ungdomar under 15 år kommer in gratis med medföljande betalande vuxen.

Årskort
Akropolis utger inför varje ny säsong ett årskort som ger innehavaren tillträde till alla hemmamatcher för herrlaget i Division 2 Norra Svealand, Svenka Cupen och Stockholms Cupen. Kortet kostar 500 kronor och kan köpas direkt från våra styrelsemedlemmar samt vid ingången på alla hemmamatcher.

Parkeringsinformation
Viktig information om parkering. Det råder total parkeringsförbud på hela Imatragatan samt dess återvändningsgränd. Parkeringsplatser finns utanför Husby Ishall och Husby Badhall (p-skiva 4 timmar) samt begränsade platser i parkeringen i början av Imatragatan (5 kronor/timme). Det finns också parkeringsmöjligheter nedaför Akalla Centrum, utanför Lidl (p-skiva 2 timmar). Vid behov kommer föreningen att ge besökare tillgång till grusplanet bredvid Husby Ishall som tillfällig parkeringsplats.

Vår förening ber alla våra besökare att respektera parkeringsförbudet på Imatragatan, som omges av bostadshus och kan vara störande för de boende.

Ordningsregler
För allas trivsel på Akropolis hemmamatcher samt för er individuella säkerhet, ber vi er att följa föreningens ordningsregler som är enligt nedanstående. Observera att bryta mot våra regler kan medföra muntlig varning, avvisning eller avlägsnande från arenan, polisanmälan eller beslut om besöksförbud upp till två år. Samtliga åskådare är skyldiga att på anmodan underkasta sig visitation. Till arenan är det förbjudet att medföra och använda farliga föremål, pyrotekniska effekter, alkohol, glasflaskor och flaggpinnar andra en så kallade WP plast. Den som är berusad kan nekas inträde, även om giltig biljett uppvisas.

Den som bär klädesplagg, banderoller och/eller flaggor samt andra föremål med kränkande och/eller rasistiska texter och symboler på klädesplagg och flaggor kommer att nekas tillträde till arenan. Inga obehöriga får beträda spelplanen (innaför avspärrningar) vid något tillfälle. Ingen försäljning eller utdelning av tjänster och/eller produkter får ske i arenan utan skriftligt tillstånd från föreningens styrelse.

För mer detaljerade ordningsregler hänvisar Akropolis er till SvFF:s regler för matchgenomförande. Dessa finner ni på förbundets officiella hemsida.

Arenan
Herrlagets primära hemmaplan är Akalla Gårds Bollplan som återfinns i Stockholmsförorten Akalla. Anläggningen har en fotbollsplan med godkända mått enligt SvFF för spel i Division 1 och har naturgräs.

Till anläggningen tillkommer en enplansbyggnad som rymmer två omklädningsrum för fotbollslag, ett omklädningsrum för domare, materialförråd, allmän toalett samt kök. Till den byggnaden tillkommer föreningens externa grillkiosk.

Anläggningen har en läktare på västra långsidan som rymmer 350 personer fördelade på tre rader. Mer plats för publiken finns på den upphöjda kortsidan i linje med grillkiosken.

© Akropolis Idrottsförening - Grundad i kungliga hufvudstaden 1968
Ännu en exklusiv hemsida av Red Maple Company