Inför matchen mot Konyaspor KIF

Idag söndag spelar vi årets andra träningsmatch där vi ställs mot Botkyrka baserade Division 2-laget Konyaspor KIF. En bra test inför den fortsatta försäsongen. Avspark klockan 13:00 på Grimsta idrottsplats.

Nya spelare till herrtruppen
Två nya spelare har skrivit på för herrlaget, yttermittfältarna Simon Berg och Nikodemus Granberg.

Simon Berg
Yttermittfältaren Simon Berg, född 1994, har IK Franke som moderklubb och spelat med Västerås SK och Västerås IK. Han kommer närmast från IK Sirius i Superettan. Klicka här för att läsa en längre intervju med Simon i Vestmanlands Läns Tidning.

Nikodemus Granberg
Niko Granberg, född 1996, är en snabb och teknisk yttermittfältare som kommer senast från IF Brommapojkarna och har också representerat Djurgårdens IF. – Jag kommer till en spännande klubb och det här känns som ett bra steg att ta i min fortsatta fotbollsutveckling.