Inför träningsmatchen mot Bissarna

Efter två matcher utan att ha fått resultatet med oss möter vi nu Nyköpings BIS som startat årets träningsmatchande med att spela 1–1 mot Vasalund. Både Solnalaget och bissarna kommer vi att få möta i serien i vår så det här kommer att bli en bra värdemätare för hur vi ligger till i förberedelserna inför den kommande säsongen.

Vi kommer fortsatt att ha några provspelare samtidigt som vi har några spelare med sjukdomar och småskavanker i truppen som vilar den här matchen. Vi hoppas få till ett bättre resultat än i våra två tidigare matcher även om vi har ett lite obeprövat sammansatt lag till söndagens drabbning på Grimsta idrottsplats.

Akropolistruppen för dagens träningsmatch är följande

Målvakter
Filip Anger

Försvarare
Alex Simovski, Kim Odelius, Felis Pettersson, Simon Turesson, Sackis Papadopoulos och Niko Granberg

Mittfältare
Adrian Pettersson, Victor Söderström, Adhavan Rajamohan, Roy Sevgili, Maldin Ymerai, Philip Andersson och Simon Berg

Anfallare
Kostas Stavrothanasopoulos och Brwa Pishdari