Inför träningsmatchen mot Vasalunds IF

Söndag 21 februari 2016
Idag söndag spelar Akropolis sin fjärde träningsmatch inför årets säsong där man möter seriekollegan Vasalund IF på Skytteholms idrottsplats. Förra helgens match mot Nyköping var ett fall framåt där flera spelare visade gryende form och där Filip Anger var bäst på plan med flera avgörande räddningar. Nu är det ny match och nya förutsättningar och det skall bli kul att se vad veckans träningsfokus har gjort med lagets sätt att ta sig an matchen.

Nu är det hög tid att införskaffa årets säsongskort!
Precis som varje år inför säsongsstart, startar vi nu försäljningen av årets säsongsbiljetter till herrlagets alla hemmamatcher. Vi tror och hoppas att den trogna skaran som förser sig själva med årskort i år kommer att växa och bli ännu större. Trots allt, att köpa ett kort är ett sätt att visa sin kärlek för vår blåvita förening.

Årets säsongsbiljett ger rätt till inträde i herrlagets alla hemmamatcher, det vill säga spel i Division 1 Norra och Svenska Cupen. Självklart kommer man också in på alla träningsmatcher under försäsongen.

Priset för kortet är 800 kronor och är tillgänglig till salu först och främst hos vår sponsor Dennis Kött & Charkuteri som ni hittar på Spånga Torgväg 10 eller på lagets träningsmatcher. Frågor gällande årskorten kan man vända sig till Dennis Theodoridis på telefonnummer 070-756 70 89.

Akropolis uppmärksammas av Mitti
Klicka här för att komma till Mitti:s hemsida och deras artikel om Akropolis herrlag.

Matchfakta

Arena
Skytteholms idrottsplats, Solna

Motståndare
Vasalunds IF, Division 1
Matchstart
13:15