Inför träningsmatchen mot Sollentuna FK

Idag spelar vi årets femte träningsmatch när vi ställs mot Division 2 laget Sollentuna FK. Vi ser fram emot en härlig match. Vi fick en tuff match förra helgen men hoppas nu kunna få defensiven att fungera. Samtidigt så har vi fortsatt möjlighet att matcha våra nya spelare samt att vi är ytterligare en vecka längre fram i våra förberedelser inför årets säsong.

Nu är det hög tid att införskaffa årets säsongskort!
Precis som varje år inför säsongsstart, startar vi nu försäljningen av årets säsongsbiljetter till herrlagets alla hemmamatcher. Vi tror och hoppas att den trogna skaran som förser sig själva med årskort i år kommer att växa och bli ännu större. Trots allt, att köpa ett kort är ett sätt att visa sin kärlek för vår blåvita förening.

Årets säsongsbiljett ger rätt till inträde i herrlagets alla hemmamatcher, det vill säga spel i Division 1 Norra och Svenska Cupen. Självklart kommer man också in på alla träningsmatcher under försäsongen.

Priset för kortet är 800 kronor och är tillgänglig till salu först och främst hos vår sponsor Dennis Kött & Charkuteri som ni hittar på Spånga Torgväg 10 eller på lagets träningsmatcher. Frågor gällande årskorten kan man vända sig till Dennis Theodoridis på telefonnummer 070-756 70 89.

Matchfakta

Arena
Grimsta idrottsplats, Bromma

Motståndare
Sollentuna FK, Division 2

Matchstart
13:00