Inför träningsmatchen mot Dalkurd FF

Akropolis fortsätter förberedelserna inför seriestarten och åker idag upp till Borlänge för att träningsspela mot fjolårets seriekonkurrent Dalkurd FF. Vi kommer att få möta ett lag som har rustat stort inför säsongen i Superettan där laget är nykomling.

Förra årets möten i serien blev resultaten 2-1 på Domnarvsvallen och 1-0 på Spånga idrottsplats till dalkurdernas favör.

Direktsändning på nätet
Dagens träningsmatch kommer att sändas direkt via dt.se. Klicka här för att komma direkt till matchen.

Har du fortfarande inte skaffat dig årets säsongsbiljett?
Årets säsongsbiljett ger rätt till inträde i herrlagets alla hemmamatcher, det vill säga spel i Division 1 Norra och Svenska Cupen. Självklart kommer man också in på alla träningsmatcher under försäsongen.

Priset för kortet är 800 kronor och är tillgänglig till salu först och främst hos vår sponsor Dennis Kött & Charkuteri som ni hittar på Spånga Torgväg 10 eller på lagets träningsmatcher. Frågor gällande årskorten kan man vända sig till Dennis Theodoridis på telefonnummer 070-756 70 89.

Matchfakta

Arena
Domnarvsvallen, Borlänge

Motståndare
Dalkurd FF, Superettan

Matchstart
13:00