Inför träningsmatchen mot Brommapojkarna

Inför träningsmatchen mot BP

Akropolis fortsätter förberedelserna inför seriestarten, vi är just nu på väg till Stockholm efter att ha haft en träningsvecka i Grekland. Planet landar strax eftermidnatt så vi hinner precis tillbaka för att träningsspela mot Brommapojkarna på Grimsta IP. Ett lag som vi har i årets seriespel och som kommer från Superettan.

Matchfakta

Arena
Grimsta IP

Motståndare
IF Brommapojkarna, Div. 1 Norra

Matchstart
Söndag 3 April

Klockan 12:00

Har du fortfarande inte skaffat dig årets säsongsbiljett?
Årets säsongsbiljett ger rätt till inträde i herrlagets alla hemmamatcher, det vill säga spel i Division 1 Norra och Svenska Cupen. Självklart kommer man också in på alla träningsmatcher under försäsongen.

Priset för kortet är 800 kronor och är tillgänglig till salu först och främst hos vår sponsor Dennis Kött & Charkuteri som ni hittar på Spånga Torgväg 10 eller på lagets träningsmatcher. Frågor gällande årskorten kan man vända sig till Dennis Theodoridis på telefonnummer 070-756 70 89.