Inför träningsmatchen mot Enskede IK

  Inför träningsmatchen mot Enskede IK

 

Akropolis IF spelar idag genrepet inför nästa lördags hemmapremiär i Division 1 Norra, då vi ställs mot IFK Luleå matchen spelas på Spånga IP med start 14:00.

Dagens träningsmatch spelas borta på Farsta IP mot division 1-kollegan Enskede IK som är en av fyra nykomlingar i årets serie. Detta blir den sista försäsongsmatchen för de bägge lagen och vi kan nog förvänta oss en intressant match då båda lagen vill ha en bra avslutning inför seriepremiären.

Avspark: lördag 9/4 12:30, Farsta IP

Lite som hänt i veckan:

Årets upptaktsträff

I onsdags var det dags för den årliga upptaktsträffen för division 1-fotbollen. För sjätte året i rad arrangerades denna träff, där tränarna får berätta lite om sina tankar om säsongen som komma skall och sina målsättningar.

3

På plats var vår huvudtränare Giannis Tsombos och en intervju med honom samt IFK Luleås sportchef Daniel Kalén finns på nedanstående länk. De intervjuades av dagens konferencier Peter Appelquist.

http://ettanplay.se/video/upptakt-akropolis-lule

Giannis berättade om målsättningen som fortfarande är att bli ett stabilt Division Ett lag. Om försäsongen som har innehållit en mängd skador och att det har varit omsättning i truppen då det är tolv nyförvärv i årets trupp. Det känns mer ovisst i år med att det är fler lag som har satsat rejält och det känns som att alla lag är starkare i år men tipset går till BP och Västerås.

Nu är beslutet taget; samtliga matcher från Division 1-serierna kommer att webbsändas. Kostnad per match kommer vara 89: -, ni hittar alla lagens playkanaler och webbsändningar på länken nedan.

http://ettanplay.se/

 

2


Serieplacering enligt odds från Svenska Spel

 1. IF Brommapojkarna(ny)

           ——————

 1. 2. Akropolis IF(2)

           ——————

 1. 3. BK Forward(4)
 2. 4. Västerås SK(10)
 3. 5. Umeå FC(5)
 4. 6. IFK Luleå(3)
 5. 7. Piteå IF(9)
 6. 8. Nyköpings BIS(6)
 7. 9. IK Brage(7)
 8. 10. Vasalunds IF(11)

           ——————-

 1. 11. Carlstad United(8)

          ——————-

 1. 12. Team TG(ny)
 2. 13. IK Sleipner(ny)
 3. 14. Enskede IK(ny)

Inom parentes anges tabellplaceringen säsongen 2015.

 

 

 

 

.