lagbild agrinio

Inför Vasalund IF – Akropolis IF

 

 

Inför Vasalunds IF – Akropolis IF

Akropolis beger sig imorgon (söndag) till Skytteholms IP i jakten på tre nya poäng mot Vasalunds IF. Vi går igenom förutsättningarna inför matchen och hör vad båda lagets tränare har att säga inför mötet.

 

Båda lagen har spelat hem nio poäng vardera inför morgondagens drabbning och går således inte att särskilja gällande statistiken, gällande just poängen. Dock skiljer det sig i målskillnaden då Vasalund har +5 mot Akropolis +3, ointressanta siffror egentligen om vi ska vara helt ärliga mot er. Lika ointressant är det knappast att Vasalund endast har släppt in två mål under årets Division-1 Norra och det ska bli intressant att se om våra krigare kan få hål på Hammarby fostrade Kevin Angleborn imorgon. Ekin Bulut är en annan spelare som ska bli intressant att bevittna och som på något sätt inte är okänd för de mest inbitna Akropolisfans då Ekin tidigare under åren förgyllt läktaren på Akalla BP med sin härliga personlighet.

S1780046

Giannis Tsombos och Johan Blomberg har tagit ut följande trupp:

Simon Lundgren
Filip Anger
Nikodemus Granberg
Simon Berg
Felix Pettersson
Kim Odelius
Oskar Cederling
Adhavan Rajamohan
Linus Smedjegården
Pavlos Mitropoulos
Makis Gezos
Adrian Pettersson
Dimitrios Sialmas
Victor Söderström
Roy Sevgili
Alex Simovski
Luca Gerbino Polo
Eyasu Alemayehu

Inga konstigheter egentligen och vi kan notera att Kim Odelius samt Roy Sevgili är tillbaka igen i truppen. Den sistnämnda har sedan premiären inte spelat alls p.g.a. en skada och publikfavoriten får gärna fortsätta briljera med sina konstnummer vi var så bortskämda med under fjolåret.

Giannis Tsombos har följande att säga inför söndagens bortamatch:

– En ny värdemätare som känns väldigt intressant på förhand. Vi kan varandra väldigt bra och jag tror det finns risk för att det blir en låst match. Vi har identifierat svagheter hos dem som vi ska försöka utnyttja. Lyckas vi med det har vi stora chanser att vinna. Vi kommer med gott självförtroende och ser fram emot matchen!

Tidigare AIK-legendaren Pascal Simpson tillika Vasalunds tränare har även han delgett sina tankar inför matchen, via Vasalunds hemsida.

 Två lag som fortfarande inte har förlorat i serien och segrande lag hakar på i toppstriden. Vi känner oss väldigt revanschsugna efter uttåget ur Svenska cupen. Vi känner oss väl förberedda och vet att vi är väldigt svårslagna på Skytteholm i år. Med vårt trygga försvarsspel(endast 2 insläppta på 5 matcher) och en fartfylld offensiv, räknar jag med en match i publikens smak.

17:00 på Skytteholms IP imorgon (söndag) alltså. Syns där!

 

ALEXANDER THEODORIDIS 
2016-05-21