DCarnegie

Familjedag i Rinkeby

Med engagemang för det goda boendet

Carnegie & Co lägger stor vikt på att skapa bostadsområden där de boende trivs och känner sig trygga i. Vi stöder därför ett flertal olika initiativ och känner ett engagemang för hela boendet för våra hyresgäster.

 Nu i helgen som var bjöd D. Carnegie & Co in till familjedag vid Stenbygränd i Rinkeby med prova på fotboll med Akropolis IF som har fotbollsskola med D. Carnegie. Utöver det så fanns det en mängd olika aktiviteter, bland annat fiskdamm och hoppborg. Uppdukade bord med mat för allas smaker fanns också, så det blev en riktigt lyckad dag med mycket folk som minglade runt under 4 timmar och prövade på allt som erbjöds.

babbis

D. Carnegie & Co Områdeschef för Järvafältet Jonas Hagström här tillsammans med Babbis Faniadis kontaktperson för Akropolis IF  ungdomsakademi.

 

 

Se affisch:

fotbollsskola-2016-a3-300dpi