aif-ikb

Sista omgången av årets seriespel!

Idag Söndag den 6 november 2016, spelas årets sista hemmamatch på Spånga IP med matchstart 15:00 då Akropolis IF tar emot Dalarnas stolthet IK Brage från Borlänge.

En match som inte kommer att ändra så mycket i tabell då det redan är klart att Akropolis kommer att bli trea i årets seriespel. Och därmed gör en riktigt bra säsong igen, i det svåra andra året med spel i division ett. IK Brage kommer att bli fyra och det är också klart redan innan matchen är färdigspelad.

mmm

Foto: Kjelle svensson

Ni som vill se matchen måste ta er ner till Spånga IP idag då det inte finns möjlighet att se matchen via nätet. Matchen kommer att spelas på Spångas konstgräsplan matchen kommer att finnas som eftersändning.

 

https://akropolisifplay.solidtango.com/live/akropolis-if-vs-ik-brage