Akropolis – IK Brage 3-2 (0-0)

Screen Shot 2017-04-02 at 23.04.32

Akropolis IF vann hemmamötet mot seriekonkurrenten IK Brage med 3-2 på Grimsta IP. 

Jag är väldigt nöjd med vår insats idag, det visar att vi är på god väg inför seriepremiären, sade Akropolis huvudtränare Konstantinos Panagopoulos efter matchen. 

Efter en mållös men händelserik första halvlek, så lyfte båda lagen sin prestation under den andra halvleken. Hemmalaget började starkast och tog rättvist ledningen genom två snabba mål efter en timmes spel, ett självmål och ett fint andra mål signerat av Adhavan Rajamohan.

Bortalaget reducerade sedan genom Anton Lundin, men med tre minuter kvar så utökade Maldin Ymeraj till 1-3, ett väldigt fint mål från dagens högerytter. På övertid reducerade IK Brage för andra gången under matchen och slutsiffrorna skrevs slutligen till 3-2.

Akropolis IF som innan matchen saknade Konstantinos Stavrothanasopoulos, Viktor Söderström, Karl Cunningham och Nikola Vasic stod ändå upp väldigt bra och visade att man ha bra bredd i årets trupp.

Med några få veckor kvar till seriepremiären så kan vi glädjas åt att vi stundtals visar att spelet börjar sitta och vi hittar varandra bättre på plan.

Vi på redaktionen ser framemot en väldigt spännande säsong.

 

Dagens startelva: 

Lundgren

Strand (Yildiz Edlund 60′) – Gezos – Haglind Sangré (Ludzik 65′) – Simovski

Atosh – Alemayehu – Rajamohan (Papadopoulos 70′)

Lindkvist (Naib 67′) – Sosseh (Giantsis 78′) – Ymeraj

 

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]
+46 (0) 76 948 01 36