Atosh Elmi och Mr X klara för Akropolis IF!

Screen Shot 2017-04-03 at 23.48.56

Förra veckan stod det klart, på självaste deadline day kom bomben.

Få spelare förknippas lika mycket med Akropolis IF som Adrian Pettersson, få har upplevt så mycket i klubben.  Adrian återvänder till klubben han slog igenom i. I samma veva värvar även klubben Atosh Elmi som kommer in på lån från AIK U-21. 

– Jag känner en stor glädje. Det har vuxit fram ett sug att åter få spela för Akropolis. Det känns väldigt roligt att vara tillbaka och det ska bli skönt att börja träna med laget, jag ser framemot en spännande säsong. Jag kommer till ett ställe där jag känner mig uppskattad, säger Adrian.

Adrian valde att åter representera klubben i sitt hjärta, Pettersson återvänder ”hem” till Akropolis. Han har representerat klubben i flera år och det är en spelare som i flera år varit tongivande.Bland meriterna märks avancemang till division 1, kvalspel till superettan, samt spel i Svenska Cupen. Det har varit en ära för klubben att en så betydelsefull fotbollsspelare som varit med så länge känner suget att återvända för att fortsätta sin karriär i Akropolis.

Atosh Elmi är född 1997 och har de senaste säsongerna tillbringat sin tid i AIK:s ungdomsverksamhet. Det är en spännande fotbollsspelare som kommer att förstärka Akropolis innermittfält.

Sportchefens (Georgios Gogas) kommenterar värvningar:

– Adrian känner vi till och vi vet vilken kvalitet han kan tillföra, han har under de senaste säsongerna varit tongivande och tillfört med väldigt mycket. Vi känner en stor glädje över värvning och ser framemot ett fortsatt samarbete. Det är en spelare som kommer att bidra med sin enorma erfarenhet på vårt innermittfält. Atosh är en spännande, talangfull fotbollsspelare som är skolad i AIK. Han besitter härliga kvaliteter, är trygg med bollen och kommer hjälpa lagets resa denna säsong.

 

Vi hälsar båda spelarna välkomna till Akropolisfamiljen! 

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]
+46 (0) 76 948 01 36