Inför Sandvikens IF – Akropolis IF

jernvallen-stadium

Sedan i november har vi väntat och nu är det äntligen premiärdags. Den 17:e april (imorgon) klockan 15:00 är det äntligen dags att sparka igång Division 1 Norra. Akropolis IF spelar sin första match för säsongen och det gör man borta mot Sandvikens IF på Jernvallen.

Konstantinos Panagopoulos (Huvudtränare) ord inför matchen:

– Träningsveckan har varit mycket bra och det råder en väldigt positiv känsla i gruppen. Sandviken är ett bra fotbollslag och vi ser verkligen framemot premiären imorgon på deras hemmaplan. Vi har haft en väldigt bra försäsong som vi avslutade med tre raka vinster. Nu är det dock ingen försäsongsmatch som ska spelas utan nu står det 3 poäng på spel. Truppen är klar och skadeläget i truppen ser väldigt positiv ut, Konstantinos Stavrothanasopoulos och Dimitris Giantsis kommer att avstå morgondagens match då dom inte är hundra procent redo för spel. 

Konstantinos Panagopoulos har tillsammans med assisterande tränaren Johan Blomberg, tagit ut följande 18-mannatrupp till morgondagens match:

Målvakter

22. Simon Lundgren

30. Filip Anger

Försvarare

2. Viktor Strand

3. Alex Simovski

4. Makis Gezos

5. Sebastian Ludzik

6. Marcus Haglind-Sangré

17. Viktor Söderström

Mittfältare

7. Adrian Pettersson

10. Eyaso Alemayehu

14. Carl-Johan Ågren

23. Atosh Elmi

25. Karl Cunningham

Anfallare

24. Maldin Ymeraj

12. Nicklas Lindkvist

9. Nikola Vasic

18. Alan Naib

11. Alagie Sosseh

Sandvikens IF 

Truppen:

Kalle Jansson, Tobias Wennergrund, Gustav Thörn, Emil Molin, Mohammed Kamara, Jens Åberg, Hjalmar Öhagen, Christoffer Aspgren, John Junior, Omar Guidji, Jonathan Hellström, Haris Sijaric, Sunday Bale, York Rafael, Aram Abed, Rasmus Eriksson, Jimmy Hansson, Olof Mård, Felix Bindelöv, Marcus Hägg

Sandvikens IF är en anrik idrottsförening som bildades den 7:e juli 1918 och utsågs den 30 december 2007 till ”årets förening i Sverige” under Folkspels direktsända föreningsgala i Globen. Laget 21 säsonger i högsta serien Allsvenskan där premiärsäsongen spelades 1929 och den senaste 1961. Sandvikens IF är också den klubb från Norrland som har spelat flest säsonger i den högsta serien i fotboll. Ett historiskt lag, en förväntansfull premiär, vi ser framemot en härlig fotbollsdrabbning på Jernvallen imorgon.

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]

+46 (0) 76 948 01 36Screen Shot 2017-03-17 at 12.09.10