Inför Akropolis IF – Umeå FC

Screen Shot 2017-04-23 at 01.31.06

Akropolis vann seriepremiären borta mot Sandvikens IF med 1-2 på Jernvallen. Nu är det dags för den efterlängtade hemmapremiären på Spånga IP mot Umeå FC. Bortalaget kommer till Stockholm med en poäng från premiärmatchen mot Vasalunds IF.

– Det skall bli en jättekul match att spela, säger Makis Gezos.

Konstantinos Panagopoulos (Huvudtränare) ord inför matchen:

– Jag ser väldigt framemot hemmapremiären. Vi gjorde en väldigt bra match senast mot Sandviken och lyckades få med oss all tre poäng. Dessvärre skadade sig både Viktor Strand och Viktor Söderström, och båda kommer därför att avstå matchen mot Umeå. Det kommer att bli en jämn och tät match, Umeå är ett starkt lag att möta, men vårt mål är att vinna och komma upp till sex poäng efter två spelade matcher.

Konstantinos Panagopoulos har tillsammans med assisterande tränaren Johan Blomberg, tagit ut följande 20-mannatrupp till morgondagens match: (Ytterligare två spelare kommer att lämnas utanför matchtruppen innan matchstart)

Målvakter

22. Simon Lundgren

30. Filip Anger

1. Sebastian Larsson

Försvarare

13. Iakovos Izountouemoi

4. Makis Gezos

5. Sebastian Ludzik

6. Marcus Haglind-Sangré

15. Kevin Yildiz-Edlund

Mittfältare

7. Adrian Pettersson

10. Eyaso Alemayehu

21. Adhavan Rajamohan

23. Atosh Elmi

25. Karl Cunningham

16. Sakis Papadopoulos

Anfallare

24. Maldin Ymeraj

8. Konstantinos Stavrothanasopoulos

12. Nicklas Lindkvist

9. Nikola Vasic

18. Alan Naib

11. Alagie Sosseh

Matchstart klockan 15:30 på Spånga IP! 

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]

+46 (0) 76 948 01 36