Adhavan Rajamohan i öppenhjärtig intervju!

18301388_1705730993054627_7718300943300896235_n

”Bästa Akropolisminnet är när vi tog oss upp till division 1 norra”

Han kom till Akropolis från AIK inför säsongen 2013 med förhoppningen om att få A-lagsrutin och erfarenhet från spel på herrlagsnivå. Det har snart gått fyra år sedan debuten i division 2 och spel på Akalla BP. Adhavan Rajamohan är fortfarande kvar, redo att anta nästa utmaning, denna gång från en mer central roll på mittfältet. 

Adhavan har varit med och tagit upp Akropolis till division 1, spelat kvalspel till superettan och varit en tongivande spelare under de två senaste säsongerna. Målformen håller i sig och i senaste matchen hemma mot Nyköping BIS blev han tvåmålsskytt.

– Det är alltid kul att göra mål, utbrister Adhavan (skratt)

Akropolisredaktionen fick innan tisdagsträningen tag på Adhavan Rajamohan och ställde ett par frågor om hans karriär och främst om hans tid i Akropolis.        18359179_10154777890859983_6267311330887974129_o

Hur skulle du beskriva din tid i Akropolis?

Min tid i Akropolis har varit upp och ner, men väldigt lärorikt. Jag har varit med ett bra tag nu, jag har fått spela med bra medspelare som lärt mig väldigt mycket både på och utanför planen. Mitt sätt att spela har blivit både mognare och klokare och jag spelar numera mer som seniorspelare.

Vilka är dina tankar kring denna säsong?

– Mina tankar kring denna säsong är positiva, vi har en bra och sammanhållen grupp, truppen har väldigt många bra fotbollsspelare. Hela laget strävar samma mål alla kämpar verkligen för varandra, vi ger allt in i det sista. 

Vem är den bästa med – och motspelaren som du har spelat mot?

– Den bästa med- och motspelaren som jag har spelat med- och mot är Robin Quaison. En fantastisk fotbollsspelare att skåda på planen.

Berätta om ditt bästa Akropolisminne.

– Bästa Akropolis minnet måste nog vara när vi tog oss upp till division 1. Det var året då vi vann division 2 överlägset. Det är  inte ofta man får vara med och vinna en serie, så det är nog ett minne som kommer ha med mig resten av livet.

18301469_10154777891459983_3428691952339269322_nVad gör Adhavan om 5 år?

– Förhoppningsvis så spelar jag fortfarande fotboll på en hög nivå och visar hela det svenska folket vad jag kan på fotbollsplanen. 

Förra året fick vi se dig spela på vänsterkanten, i år spelar du mer centralt, vart spelar du bäst ?

– Stämmer väldigt bra (skratt), förra året fick jag spela som yttermittfältare och i år som centralmittfältare. Jag trivs lika bra på båda positionerna, men jag gillar att ha mycket boll vilket man har som en offensiv central mittfältare. Jag spelar där coachen vill att jag ska spela. 

En hälsning till alla Akropolissupportrar.

– Min hälsning är att fortsätta stötta oss, supporta oss in i det sista. Vi behöver vår 12:e spelare både på hemma och borta matcherna. Fortsätt att stödja oss och vi lovar i gengäld att kämpa varenda minut ute på planen och spela fin fotboll. 

Vi tackar Adhavan Rajamohan och önskar honom och hela laget ett stort lycka till framöver! 

Georgios Gultidis
Head of Marketing & Communications/P.R.

[email protected]

+46 (0) 76 948 01 36